Auke Visser´s ESSO Tankvaart Mij. Site     |   home
Speciale mededelingen voor ex. ETM, personeelsleden :
Beste ETM ex-collega, We zijn op zoek naar jou / U !!!
Spijkenisse,  06-02-2020.

Beste ETM ex-collega
We zijn op zoek naar jou / U !!! Waarom? Dat leg ik hieronder uit.
In verband met de komende reünie van de VGEM zijn Marja en ik een beetje aan het inventariseren wie van ex-ETM lid zijn van de VGEM. Hierbij krijgen we hulp van de vereniging zelf, omdat ook zij vinden dat de ex-ETM mensen erbij horen. Ze hebben ook een nieuwe manier van lidmaatschap ingevoerd, zodat mensen die geen protectorpensioen, nu OFP, maar wel een Esso verleden hebben, begunstiger/donateur kunnen worden en aan de reünies kunnen deelnemen.
Daarbij zouden we het erg leuk vinden als je je (U zich) op zou geven voor de komende reünie, op 1 september 2020. Deze zal op twee partyschepen plaatsvinden met een lunch aan boord . De bestemming wordt pas later bekend gemaakt. Eén van de schepen vertrekt uit Spijkenisse (de Marline). Misschien is het een idee om met iedereen die zich voor de reünie opgeeft, daar op te stappen, zodat we er niet alleen een Esso reünie, maar zeker ook een ETM reünie van kunnen maken.
Verder willen we je / U vragen om even naar de bijgesloten Excel lijst te kijken. Daar staan al veel leden en niet leden op. Misschien heb je / heeft U emailadressen van leden/niet leden en uiteraard eventuele namen van ex-ETM mensen die je / U met ons wilt delen, zodat we hen kunnen uitnodigen om lid te worden van de VGEM. We doen er direct een kopie bij van een VGEM aanmeldingsformulier en van een begunstiger/donateur aanmeldingsformulier. Het aantal aanmeldingen voor de VGEM van ex-ETM leden mag best fors omhoog, vinden we. Zie directe link hier.
Een vriendelijke collegiale groet, uiteraard ook namens Marja,

Jan Ruisch