Auke Visser´s ESSO Tankvaart Mij. Site     |   home
Speciale mededelingen voor ex. ETM, personeelsleden :
Vraagje

29 JAN 2020
Goede middag allemaal.

Ik heb, samen met Marja, een lijst opgesteld met ex-ETM mensen die (hogstwaarschijnlijk) met pensioen zijn, maar waarvan we niet weten of zij eventueel ook pensioen van protector hebben. Ook de mensen hierop die hun pensioen afgekocht hebben, dat weten we niet. Om daarachter te komen zit de privacy wet ons in de weg natuurlijk. Maar, ik heb het leden secretariaat gevraagd om aan te geven (als dat mag van de wet) wie er NIET in het Bestand van de VGEM/Protector voorkomt. Misschien dat ze er in trappen. We vinden dat 'onze' afdeling wat ondervertegenwoordigd is. Dus, wie niet waagt, die niet wint, toch? Tevens vraag ik jullie om eens over de lijst te gaan en eventueel namen toe te voegen, of te schrappen indien overleden.
Verder wil ik jullie vragen, als jullie 1 september naar de twee jaarlijkse reünie komen, om dan aan te strepen dat jullie in Spijkenisse aan boord willen stappen van de 'Marline'. Dat is een van de schepen waarmee we rond gaan varen op deze dag. Rolstoelen/rollators en dergelijke kunnen daar ook makkelijk aan boord, en we zitten dan met alle ex ETM mensen bij elkaar. Dat zou erg leuk zijn denk ik. Ik  wel.
Groeten, Jan Ruisch.

NB;
Als je je hebt opgegeven, dan als het goed is krijg je een uitnodiging voor de komende reünie. Dan kun je aangeven waar je aan boord wilt.

Voor de lijst zie : Namen ex. Medewerkers ETM / ETNA